“Jeg er ikke min spiseforstyrrelse”

Puh, hvor har jeg gået og tænkt over dette indlæg rigtig længe, men en nylig opdagelse af en anden dansk blogger, som kæmper med en spiseforstyrrelse (og som fortæller fantastisk åbent omkring det!) har inspireret mig til endelig at udgive det.

Jeg er nemlig meget privat som person og har virkelig svært ved at åbne op – og det er jo så dejlig nemt at forblive anonym på nettet 😉 Men nu har jeg altså besluttet mig for at mine tanker omkring mad, følelser omkring at blive rask, den ambivalens jeg føler over at blive rask og leve et “normalt” liv – ikke mindst fordi jeg tror at det vil gøre en stor forskel for mig selv at få dokumenteret min kamp.

Så fra nu af, vil der – udover opskrifter selvfølgelig – også komme lidt mere personlige indlæg. Og ja, så håber jeg selvfølgelig at i fortsat vil læse med 😉

xxoo, Amelia

6 thoughts on ““Jeg er ikke min spiseforstyrrelse”

 1. Hvor fedt! Jeg har selv en spiseforstyrrelse, og det kan for mig virke svært indimellem at adskille min egen interesse i mad og min spiseforstyrrelses.
  Respekt til dig.

  Sejt(!),
  Maria.

  • Tak for de søde ord! Jeg kan fuldt ud følge dig.
   Jeg interesserer mig (alt for meget!) om hvad og puh hvor kan det være svært at skelne om det er min spiseforstyrrelse der spiller ind eller om jeg bare nyder at lære om mad 😉

  • Hvor du sød! Det krævede også meget at åbne sådan op, men gud hvor er du også selv sej!
   Har læst din blog, og det lyder til at du kæmper ufattelig meget med din spiseforstyrrelse, men jeg beundrer dig for at være så hudløst ærlig omkring det hele – det er der ikke mange der kan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s