Ajourd’hui

I dag er en ny dag. Vågnede op for godt en time siden med stjerner for øjnene og jordens værste tømmermænd, men noget i mig formåede at finde motivationen frem fra mørket. Sidder pt og spiser en god solid “morgen”mad og håber, at jeg kan holde fast i det spinkle håb indeni mig, som så desperat ønsker at vokse sig større og fylde mig med varme og livsglæde.

Har det jo for fanden ikke godt når jeg får sådan nogle nedsmeltninger, som den jeg havde i går, og det er det, jeg bliver nødt til at minde mig selv om. Har overskud til meget mere, når jeg får næring nok og kan holde mit træningsniveau på et nogenlunde “normalt” leje. Idag skal handle om velvære, tror jeg – det har min krop vist brug for. Hvis jeg har overskud til det, skal jeg have ryddet op for der flyder med tomme flasker, cigaretskodder og rødvinspletter. Det kan jeg simpelthen ikke være i, når jeg er “mig”. Er jo totalt OCD-agtig og vant til at alt står på rad og række…

Står overfor en mega hård belsutning, som jeg simpelthen bliver nødt til at træffe idag; skal jeg fortsætte på uni. eller ej. Den fornuftige del af mig siger, “nej”. Det er bare for nemt at hænge fast i anoreksien og selvskaden mens jeg går på uni. og ingen holder øje med om jeg spiser. Den del siger, at alt det andet nok skal komme og at det vigtige lige nu er at fokusere på at blive “rask”, sådan rigtig rask, ikke bare “jeg-har-det-fint”-facaden. På den anden side bliver jeg pisse negativ og trist af at tænke på, ikke at skulle studere. Det føles som et kæmpe nederlag, bare endnu en ting som jeg ikke kan finde ud af(!) eller er god nok til. Åh, hvorfor kan stemmerne ikke bare holde deres mund!

3 thoughts on “Ajourd’hui

  1. Du må tænke på dit helbred 🙂 Måske du kunne tage uni på ‘standby’? det kender jeg i hvert fald, nogen der har gjort, og det fungerer meget godt.

    • Tak for din kommentar! Jeg har faktisk så sent som i går taget den (meget hårde!) beslutning om at jeg tager ca. 1/2 års pause fra mit studie, da jeg har måtte erkende, at presset har gjort mig mere syg og jeg er simpelthen nødt til at fokusere på at blive rask først. Ellers får jeg jo alligevel aldrig et liv

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s