Salat med kylling, asparges og sukkerærter

Er lidt vild med asiatisk inspirerede salater lige for tiden. Salater er noget af det, der pt. er nemmest for mig at spise til frokost. Og så passer det godt til at tage med, hvis man foreksempel skal på universitet eller lign. Opskriften er dejlig nem – her er til én person, sådan lidt på slum:

Ingredienser:

1 stk kyllingebryst, i tern

presset hvidløg, citronsaft, chili olie, fiske sauce

asparges

sukkerærter

1 forårsløg, snittet

sesamfrø

soya sauce

Hvidløget steges i noget chili olie (el. hvad du nu har i dit skab). Herefter tilsættes kylling og citronsaft. Når kyllingen er færdigstegt hældes der lidt fish sauce over.

Asparges og sukkerærter blancheres 1-2 min. i kogende vand.

Top grøntsagerne med kylling og drys med forårsløg, sesamfrø og lidt soya sauce.

4 thoughts on “Salat med kylling, asparges og sukkerærter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s