Euforisk

Er helt oppe og ringe og kan endelig fortælle jer hvorfor! Har nemlig været til møde i Det Sociale Netværk i børne- og ungdomsvidensværket sammen med en masse ping’er herunder bl.a. Poul Nyrup som jo er frontfigur for Det Sociale Netværk.

Jeg var blevet inviteret derind for at fortælle min (lange) historie gennem systemet, og de mennesker og barriere jeg har mødt på min vej.

Det gik virkelig bedre end jeg havde forventet og alle var rigtig glade for mit input. De sidder jo blot som fagpersoner og er rigtig interesseret i at høre, hvad der ikke fungere sådan at de kan arbejde på at lave det om.

Og så blev jeg inviteret til at være med i meget mere indenfor det Sociale Netværk og fik bl.a. “solgt” mit eget hemmelige projekt lidt også 😉 Alt i alt har det bare været en fed dag indtil videre; har fuldstændig mistet jordforbindelsen og har ingen planer om at komme ned igen! Kan mærke at det er det her, jeg skal bruge mit liv på – hjælpe andre i sammen situation som mig, eller rettere hjælpe dem til at de ikke skal igennem det samme som jeg.

Hav det smukt.

xxoo,

One thought on “Euforisk

  1. Cinnamon-Apple Cake (Low-Carb, Grain Free, Dairy Free, No Added Sugar) « notre petit secret

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s