Hvornår?

Hvordan kan det være, at alle går rundt og er så angst for at tale om deres problemer? Hvornår blev det forkert at have det skidt?

Jeg ser så mange forpinte sjæle, men ingen siger noget. Gør at jeg føler mig forkert. Er det hele da noget, jeg bilder mig ind – eller er vi alle sammen blevet for gode til at spille skuespil? Hvornår tør vi stoppe op og mærke efter? Mærke hvad der foregår inde i vores hjerter. Hvornår blev vi bange for os selv?

4 thoughts on “Hvornår?

  1. Det er tankevækkende. Jeg håber sådan, at det kan hjælpe nogen til at få mod til at åbne op, at vi er flere, der skriver åbent og ærligt om vores problematikker.. 🙂

    • Det håber jeg også. Der er efterhånden mange, der er godt på vej. Men jeg kunne ønske, at flere også turde gøre det i “real life” hvis du forstår..(?) Det er jo lidt mere “sikkert” her i blog-verden.

      • Ja, det forstår jeg godt. Personligt synes jeg, at der er den forskel, at de folk, der læser med herinde, vælger det selv. Og det er ofte folk, der selv kæmper – og derfor er forstående og anerkendende overfor vores kampe. Jeg synes, det bliver sværere i “den virkelige verden”, fordi jeg ikke ved, hvem der virkelig ønsker et svar, når de spørger, hvordan det går..

      • Det har du virkelig ret i. Det er jo næsten sådan at vi (samfundet) spørger til hvordan det går, men vi ønsker ikke at høre et andet svar end “det går fint” – hvis man lige pludselig siger “det går ad h** til” så ved man slet ikke hvad man skal svare. Så ja, det er svært at vurdere, hvem der egentlig gerne vil høre et ærligt svar. Derfor er det jo p mange måder også så befriende at kunne skrive lige hvad man vil herinde i “blogverden” og vide at folk gerne vil lytte, forstå og hjælpe 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s